Nieuwbouw

Hebt u bouwplannen voor een nieuwe woning? Een woning die volledig aansluit op uw wensen, behoeftes en leefwijze? Leg ons uw plannen en wensen voor en wij vertalen dit naar een unieke woning die perfect bij u en uw manier van wonen past.

Een nieuwe woning volledig op uw maat

Architectenbureau Bruynbroeck zorgt voor een ontwerp en bouw op maat van uw persoonlijke wensen, noden en beschikbaar budget. We kunnen uw woning in gelijk welke bouwstijl realiseren, rekening houdend met specifieke aandachtspunten van de locatie en stedenbouwkundige voorschriften. Alle soorten materialen, uitvoeringen en afwerkingen zijn mogelijk.

Als architect geven wij uw bouwdromen vaste vorm en begeleiden wij u in het realiseren van uw bouwplannen. De graad van afwerking van uw nieuwbouwproject bepaalt u zelf. Zo kan u kiezen voor een wind- en waterdicht pand of een volledig instapklare woning.

Duurzaam bouwen binnen een vooropgesteld budget

In de realisatie van uw nieuwbouwproject besteden we volop aandacht aan energiezuinig en duurzaam bouwen. Zo maakt de integratie van hedendaagse technieken voor isolatie, ventilatie, verwarming en alternatieve energiebronnen als zonnepanelen en warmtepompen deel uit van onze werkwijze. Energiebewust bouwen is immers niet alleen gunstig voor het milieu, maar levert u eveneens een gezond woonklimaat en verlaagd energieverbruik op.

De kostprijs voor een nieuwe woning hangt sterk af van uw wensen. Het budget van de verschillende bouwfasen bepalen we niettemin bij het begin van uw bouwproject. Doorheen het project houden we dan ook zorgvuldig het budget onder controle en krijgt u als opdrachtgever duidelijk inzicht in de bouwkosten.